Isparta Koltuk Yıkama Fiyatları – 2024

Isparta Koltuk Yıkama Fiyatları hakkında tüm bilmeniz gerekenler bu yazımızda. En güncel fiyatlar için Gürsoylar Halı & Koltuk Yıkama’yı takipte kalın.

Evlerimizdeki koltukları temiz tutmak sağlığımız adına oldukça önemlidir. Birçoğumuz koltuklarını kendi temizlemeye çalışsa da derinlemesine bir temizlik için profesyonel bir hizmet almakta fayda vardır. İşte tam bu noktada Gürsoylar Halı Yıkama’nın alanında uzman koltuk yıkama ekibi, sizlere yardımcı olmak için hazır.

Son teknoloji koltuk yıkama makinemiz ile kusursuz bir temizlik vadediyoruz. İster ev ister ofis olsun, ekibimiz almış olduğunuz randevu saatinde konuma gelerek yerinde temizlik hizmeti vermektedir. Bu sayede koltuk yıkama hizmeti sizin için bir zorluk olmaktan çıkmış olacak. Koltuk yıkama fiyatlarına gelecek olursak;

Isparta Koltuk Yıkama Fiyatları – 2024

Koltuk yıkama fiyatları firmadan firmaya ve temizlenecek olan koltuk sayısına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Gürsoylar Halı & Koltuk Yıkama olarak, müşterilerimize standart bir fiyat veriyoruz.

2 adet 3’lü koltuk, 2 adet tekli koltuk yerinde koltuk yıkama hizmetimiz 1000₺’dir.

Koltukların tipine ve leke zorluğuna bağlı olarak değişkenlik göstermekle birlikte çalışmamız ortalama 1.5-2 saat sürmektedir. Koltuk yıkama konusunda daha detaylı bilgi ve randevu almak için iletişim sayfamızdan ya da 0545 262 05 45 ve 0246 228 55 56 telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bu yazıyı paylaşın: